پایگاه خبری تحلیلی کرمان نیوز .......Kerman News

اولین پایگاه خبری - تحلیلی مستقل در استان کرمان/ تا نخواهیم نمی توانیم/ وبلاگ شخصی روزنامه نگار کرمانی محمد هادی شجاعی

پایگاه خبری تحلیلی کرمان نیوز .......Kerman News

اولین پایگاه خبری - تحلیلی مستقل در استان کرمان/ تا نخواهیم نمی توانیم/ وبلاگ شخصی روزنامه نگار کرمانی محمد هادی شجاعی

خبر دیدار وزیر سابق علوم ایران با یک مقام صهیونیستی تکذیب شد

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز دوشنبه با صدور بیانیه ای، خبر "دیدار وزیر علوم جمهوری اسلامی ایران با وزیر علوم رژیم صهیونیستی" در جریان اجلاس "سزامی" را "دروغ" خواند و تکذیب کرد.
در این بیانیه که نسخه ای از آن در اختیار گروه اخبار علمی فرهنگی ایرنا قرار گرفت، آمده است: "رژیم صهیونیستی به عنوان نماد تجاوز، اشغالگری و غاصب بودن همواره مورد توجه مسلمانان جهان بویژه جمهوری اسلامی ایران بوده و حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری بارها و بارها در بنان و بیان خویش همواره بر آن تأکید داشته اند. بر همین اساس عدم به رسمیت شناختن این رژیم جعلی توسط دولتهای مختلف در نظام جمهوری اسلامی بویژه دولت اصولگرای نهم مهر تأییدی بر سیاست یکپارچه مردم و مسئولین می باشد. از این رو عدم هرگونه مذاکره آشکار و پنهان با رژیم صهیونیستی از افتخارات مسئولین نظام جمهوری اسلامی است، بابیان این مطلب جای بسی تعجب و حیرت است که برخی سایتها به ناصواب و از روی بی تدبیری و غفلت و علیرغم تکذیب خبر دیدار وزیر علوم جمهوری اسلامی ایران با وزیر علوم رژیم صهیونیستی در اجلاس سزامی 2008 از سوی این اداره کل و در واپسین ایام تصدی دکتر محمد مهدی زاهدی وزیر انقلابی، بسیجی و ارزشی خبر کذب سال گذشته دو باره بر روی خروجی برخی سایتها قرار می گیرد."
اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرده که "در راستای تنویر افکار و اذهان عمومی و در تکذیب مجدد خبر فوق الذکر سایت های درج کننده خبر دروغین، مواردی را ابراز می دارد".
این اداره کل در مورد "ضرورت شرکت در اجلاس سزامی" توضیح داده است: "چنانکه برای همه روشن است یکی از سیاست های مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضور فعال در مجامع مهم بین المللی است، تا بدین وسیله ضمن معرفی توانمندیهای نظام جمهوری اسلامی در سطح بین المللی، در حل معضلات جهانی نقش موثر داشته باشد."
بیانیه افزوده است: "پروژه بین المللی سزامی (تابش سینکروترون برای علوم و کاربردهای تجربی در خاورمیانه) یک طرح همکاری بین المللی در خاورمیانه است که هدف آن راه اندازی و بهره برداری از یک دستگاه سینکروترون اهدایی از کشور آلمان به کشورهای خاورمیانه است. ضمن آنکه با توجه به برنامه ایران برای دارا بودن شتابگر ملی، مشارکت در این پروژه تجربیات بسیار مفیدی برای کشور به وجود می آورد و از طریق پروژه مزبور به بسیاری از منابع و تسهیلات آموزشی- تحقیقاتی بسیار پیشرفته دست می یابد که توانمندی صنعتی بالقوه کشور را به فعل در می­آورد. این پروژه زیر نظر یونسکو با عضویت جمهوری اسلامی ایران، اردن، ترکیه، پاکستان، قبرس، مصر، بحرین، دولت خودگردان فلسطین، امارات، عراق و رژیم اشغالگر صهیونیستی و اعضای ناظر سزامی شامل آلمان، یونان، ایتالیا، کویت، روسیه، سوئد، انگلیس، آمریکا و لیبی می باشد."
بیانیه خاطر نشان کرده است "تلاش های زیادی از سوی برخی محافل صهیونیستی صورت می گرفت که ایران به عضویت رسمی این پروژه پذیرفته نشود. با وجود این جمهوری اسلامی ایران با تلاش مستمر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1386 با ارائه لایحه دو فوریتی و تصویب مجلس شورای اسلامی به عضویت این پروژه مهم و استراتژیک بین المللی در آمد. مقر این پروژه در کشور اردن می باشد."
بیانیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزوده است: "با عنایت به دعوت جناب آقای خالد توکان مدیر کل سزامی از جناب آقای دکتر زاهدی جهت شرکت در مراسم افتتاح فاز نرم افزار پروژه سزامی، ایشان با توجه به اهمیت پروژه در راس هیاتی شامل معاون پژوهشی، قائم مقام وزیر در امور بین الملل وزارت متبوع و رییس اداره خاورمیانه وزارت امور خارجه در این اجلاس شرکت نمودند."
بیانیه یادآور شده است "بطور قطع، در تمام نهادهای بین المللی از جمله سازمان ملل، یونسکو و سایر مجامع علمی بین المللی، به حکم این که تمام کشورهای جهان از جمله رژیم صهیونیستی نیز عضویت دارند، طبیعی است که نمایندگان آنها نیز در این نوع اجلاس­ها و کنفرانس­ها شرکت نمایند. بنابر این، با توجه به عضویت و شرکت دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران در اینگونه مجامع، در این که جمهوری اسلامی، چه اقدامی باید انجام دهد، ممکن است دو دیدگاه وجود داشته باشد: یکی این که کشور ما در هیچ یک از آن مجامع و اجلاس شرکت نکند و نماینده هم نفرستد و دیدگاه دیگر اینست که باید بطور فعال شرکت نموده و به بیان مواضع صلح جویانه و عدالتخوهانه خود بپردازد. بطور قطع دیدگاه اول را هیچ کس نمی پذیرد و با سیاست خارجی کلی نظام و دیدگاه­های مقام معظم رهبری نیز انطباق ندارد؛ چه، اگر چنین بود، باید ما در هیچ یک از مجامع، کنفرانس­ها، و سازمانهای بین المللی عضویت نداشته و در اجلاس های آن شرکت نمی کردیم."
بیانیه نتیجه گیر کرده است "بنا براین، این که وزیر علوم جمهوری اسلامی ایران، در یک اجلاس مهم بین المللی شرکت نموده که در آن نماینده رژیم صهیونیستی نیز حضور داشته است، نه امری خلاف سیاست خارجی و مصالح نظام است و نه درخور تقبیح و سرزنش، در حالی که آن رسانه آن را بر خلاف قواعد و رسوم دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران تلقی نموده است."
بیانیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دیگر این بیانیه در مورد "عدم هیچ نوع مذاکره و نشست با نماینده رژیم صهیونیستی" نوشته است: "نکته دیگری که از سوی برخی سایت ها، به صورت کذب و بر خلاف واقع منتشر شده، این مطلب است که ".... وزیر علوم به دور از چشم دوربین ها و اصحاب رسانه و در پشت درهای بسته به مذاکره با (راغب) وزیر علوم وقت رژیم صهیونیستی می پردازد"."
بیانیه افزوده است: "اولاً، نظر به این که مطابق پروتکل های بین المللی، چینش صندلی افراد شرکت کننده و پرچم کشورها بر اساس حروف الفبای کشور متبوعشان می باشد، قبل از سفر از کشور میزبان درخواست شد تا صندلی وزیر جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی در کنار هم قرار نگیرند، که با رایزنی های متعدد، آنها با این امر موافقت نمودند. پس از ورود به فرودگاه امان، مطلع شدیم که پرچم جمهوری اسلامی ایران در کنار پرچم رژیم صهیونیستی قرار دارد. موضوع به تشریفات کشور میزبان اطلاع داده شد و شرط حضور هیات ایرانی، جابجایی پرچم ایران اعلام گردید. علیرغم مقاومت تشریفات، به بهانه وجود پروتکل های بین المللی، این هیات اصرار بر جابجایی پرچم نمود که این جابجایی نیز صورت گرفت. که برخی رسانه ها از آن به عنوان یک اقدام انقلابی و تحسین برانگیز یاد کردند."
در ادامه این بیانیه آمده است: "در مورد عکس منتشر شده در برخی سایت ها که صندلی وزیر علوم را در کنار صندلی وزیر علوم رژیم صهیونیستی نشان می دهد، باید توضیح داد که با توجه به تاخیر نیم ساعته در شروع مراسم، از مدعوین جهت پذیرایی دعوت شد. طرف ایرانی شرط حضور خود را در اتاق پذیرایی، عدم حضور وزیر رژیم اشغالگر قدس اعلام نمود، که طرف میزبان آن را پذیرفت. پس از ده دقیقه از حضور وزیر علوم، فردی ناشناخته وارد اتاق شد که به علت نبود مبل خالی، یک صندلی (همچنانکه در تصویر نیز قابل مشاهده است) را در کنار مبلی که وزیر علوم نشسته بود، قرار دادند و آن فرد روی آن قرار گرفت. کمتر از دو دقیقه توسط همکاران وزارت امور خارجه معلوم شد که آن فرد وزیر رژیم صهیونیستی است که بلافاصله با یک اقدام انقلابی دیگر، ضمن ترک محل پذیرایی، اعتراض خود را به مسئولین تشریفات میزبان اعلام نمودیم. متاسفانه عکسهای منتشره در همان فاصله زمانی گرفته شده است."
در نتیجه گیری بیانیه آمده است: "همانطور که اشاره شد با توجه به تدابیر به عمل آمده و روحیه انقلابی و ضدصهیونیستی جناب آقای دکتر زاهدی، نه تنها هر نوع مذاکره دو جانبه از طرف چنین شخصیت انقلابی کاملاً منتفی و فاقد موضوعیت می باشد، بلکه نشستن در کنار وزیر رژیم صهیونیستی نیز از طرف ایشان کاملاً مردود و مطرود است. ضمن آن که در تمامی مذاکرات به عمل آمده در آن اجلاس، همکاران وزارت امور خارجه و سفارت جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشتند و گزارش خود از این موضوع را به مراجع مختلف منعکس کرده اند. در عین حال توضیح این نکته لازم است که تصویر مخدوش منتشر شده در کنار وزیر علوم، از مسئولان مرتبط با وزارت امور خارجه است."
در پایان بیانیه آمده است: "بدیهی است اساس همکاری های علمی ـ بین المللی وزارت علوم، بر مبنای سیاست کلی نظام مبتنی بر عزت، حکمت و مصلحت است. بر اساس همین سیاست، دولت نهم و دهم رژیم صهیونیستی را یک رژیم غاصب می داند و کاملاً طبیعی است که دولتمردان نیز به این امر متعهد باشند. هر چند که به نظر می رسد انتشار این گونه اخبار در جهت تضعیف دولت انقلابی و اصولگرای نهم و دهم صورت می گیرد و چیزی غیر از آن به ذهن متبادر نمی شود. در این ماه مبارک از خداوند متعال مسئلت داریم که به همه ما تقوای سیاسی عنایت فرماید تا بتوانیم حق را از باطل تمییز داده و عادلانه به قضاوت بنشینیم."
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.